Powered By Blogger

miercuri, 20 aprilie 2011

Top 10 anunturi trasnite made in Romania:)

Ce zici de acestea?
1. In caz de om la apa, strigati: “Om la apa la stanga sau la dreapta, dupa caz.” (Avertisment pe vapor)
2. Nou! Tundem si pe bonuri de masa! (Anunt la frizerie)
3. Nu mai hraniti porumbeii! Virusul gripei aviare recomanda acest lucru. Ne aflam in fata unui lucru foarte grav. (Anunt in scara blocului)
4. Pepeni verzi, ecologici, 100% naturali. La cultivarea acestui pepene s-au folosit: sapa, apa, gunoi de grajd, multa dragoste si pasiune. (Reclama la piata)
5. Atentie! Anunt pentru smecheri, mimozele de la solar, taximetristi si alte categorii de personaje care se fac ca nu stiu sa citeasca: “Vreau sa parchez in garajul meu cand vreau eu. Nu ma intereseaza daca sunteti pe moarte, daca stati 5 minute sau 50 de secunde. Daca sunteti curiosi de consecinte, va rog sa parcati!!!” (Avertisment isteric pe usa garajului)
6. Nu mai luati batul cu care impingem gunoiul! (Anunt la ghena)
7. Va rugam pastrati curatenia si linistea intre orele 15-18 si 22-06. Completare malitioasa: In rest, jeg si galagie. (Anunt in scara blocului)
8. Atentie! Toti vizitatorii sunt rugati sa se descalte la intrare, cu exceptia celor carora le miros picioarele. Va multumim pentru intelegere. (Anunt la intrarea in casa)
9. Cel care arunca cu oua pe masini nu da dovada de mai multa minte decat gaina care le-a produs. Oul nu ne ajuta sa intelegem natura nemultumirii dumneavoastra. (Anunt la intrarea in bloc)
10. Stimati locatari, exista in bloc un animal, o bestie, care baga scobitori in incuietorile de la scrisori. Il voi gasi repede si am sa vi-l arat. Fiti vigilenti! (Anunt in scara blocului)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu