Powered By Blogger

luni, 25 aprilie 2011

12 dintre cele mai amuzante SMS-uri de Paste

Paste fericit! Aceste 2 cuvinte s-au auzit tot timpul in SMS-urile trimise de romani duminica. Unele insa nu sunt atat de monotone. Ca romanul s-a nascut poet stie toata lumea, insa de sarbatori talentul literar al romanilor iese mai bine la iveala. Dovada stau SMS-urile trimise, unele mai haioase, altele de-a dreptul aberante.

Iata cateva exemple:

1. Sunt acolo de unde-ti trimit pacea, sanatatea si bucuria, dar iti promit ca va veni ziua cand voi petrece aceasta sarbatoare cu tine in Imparatia Tatalui. Cu drag, Iisus.
2. Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel (?!?), colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii.
3. PF (adica Paste fericit – n.r.) LOL.
4. Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza la buget… Asa ca s-a imbatat, ca sa nu fie crizat. Paste fericit!
5. Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul sa-ti aduca… ajutorul lui!
6. Paste fericit, ca iarba e destula.
7. Iepurasi nenumarati sa iti sara buclucas drept pe covoras.
8. M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema: Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!
9. In aceasta perioada sfanta, hotul e napadit de vina. Tot anul a furat curent si de Paste ia lumina.
10. Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate, bucura-te ca daltonistul, cand vede oua colorate.
11. Eu zic sa te asezi la masa, mananca cu multa paine, dar nu cred ca poti sa-ti dai seama daca-i miel sau… daca-i caine.
12. Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu