Powered By Blogger

duminică, 17 aprilie 2011

10 lucruri pe care cu siguranta nu le stii

In primul rand, la multi ani tuturor prsoanelor cu nume de floare , sa fiti fericiti. In al doilea rand, aici am facut un top a 10 lucruri pe cre cu siguranta nu le stii.
Punem pariu ca nu stiai mai mult de trei?:)
1. Cutiile negre ale avioanelor sunt, de fapt, portocalii, pentru a fi mai usor localizate de investigatori, in cazul in urma unei eventuale prabusiri.
2. Sunetul pe care il auzi atunci cand iti plesnesti degetele nu este produs de buricele degetelor care se ating, ci de degetul mijlociu care loveste baza degetului mare.
3. Unele poduri sunt acoperite nu pentru a proteja pietonii, ci pentru a proteja podurile in sine. Astfel sunt aparate de fenomenele naturii.
4. Einstein a primit premiul Nobel nu pentru teoria relativitatii, ci pentru studiile sale asupra efectului fotoelectric al luminii.
5. In SUA, o persoana poate fi condamnata de doua ori pentru aceeasi infractiune, daca incalca atat legea federala, cat si legea statului.
6. George Washington n-a fost primul presedinte al SUA, ci Peyton Randolph. Washington a fost abia al 13-lea. De fapt, Washington a fost primul presedinte al SUA dupa ce acestea si-au castigat independenta.
7. Daca tipi cat te tin plamanii sau canti din toata inima, este imposibil sa provoci o avalansa.
8. Cainii pot fi gelosi, daca observa ca stapanul acorda mai multa atentie altui patruped. Nu e de mirare ca unii caini fac pe inabordabilii si-ti ofera prietenia in schimbul unui os.
9. In spatiu, nu ai cum sa tipi. Oricat te-ai chinui, sunetele nu se transmit prin vid. Iar cum aerul prin spatiu, mai rar…
10. Studiile au aratat ca astronautii care sforaiau pe Pamant, in spatiu n-au mai sforait. Deci iata remediul!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu