Powered By Blogger

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Furturi de tot rasul:))

Organizarea unui jaf cere o doza de inteligenta, de care nu ii banuim pe urmatorii: un barbat a plecat la furat cu vibratorul iubitei, altul s-a gandit sa se ascunda de politie sub cearsaf si exemplele continua intr-un top extrem de amuzant:
1. Un hot din Suceava a fost surprins de politisti in flagrant, in timp ce incerca sa jefuiasca o casa. Unde s-a gandit el ca ar fi bine sa se ascunda? Inspirat, probabil, de niste bancuri cu politisti, s-a varat in pat, sub cearsaf.
2. O intamplare extrem de amuzanta gasim si la Arad. Un hot de 1,60 metri inaltime a bagat spaima in angajatele unei banci. Cu cagula pe fata, manusi in maini si inarmat cu un pistol de jucarie, a cerut banii sau viata.
3. Un barbat din Marea Britanie a vrut sa jefuiasca un sediu al Crucii Rosii, strecurandu-se in curtea centrului intr-o pubela. Insa, pentru ca nu a mai putut sa iasa din pubela cu pricina, a fost nevoit sa cheme pompierii.
4. Mergem acum in Suedia, unde doi hoti au fost prinsi dupa ce si-au uitat sticlele cu urina in seif. Cei doi au patruns in casa de valori a bancii, dar au ramas inchisi, pentru ca se terminase programul de lucru. Educati, si-au golit vezica in niste sticle, pe care le-au lasat, din greseala, in urma la plecare.
5. Alt jaf de tot rasul a avut loc in Japonia: un hot s-a chinuit cateva minute sa sparga geamul blindat cu un ciocan, in timp ce angajatele ascundeau banii. Culmea e ca a reusit sa patrunda in banca, dar mare lucru n-a mai gasit.
6. O poveste halucinanta vine din Rusia. Un tanar a incercat sa pradeze un salon de cosmetica, dar a fost prins de proprietara si incatusat. Tinut legat de calorifer cu o pereche de catuse roz, barbatul a fost sclav sexual, hranit numai cu Viagra timp de doua zile. In final, amandoi au fost arestati.
7. Din Statele Unite vine spargatorul revoltat. Cand a auzit ca in banca pe care o jefuia nu mai sunt bani cash, omul le-a amenintat pe angajate ca… va depune o plangere impotriva institutiei.
8. Doi tineri americani au incercat sa fure dintr-un apartament, dar au fost prinsi de politie aproape imediat, din cauza mastilor pe cat de originale, pe atat de ineficiente pe care le-au folosit: si-au mazgalit fetele cu un marker negru.
9. Un jaf pervers a avut loc la o casa de pariuri din Marea Britanie. Un barbat a patruns inauntru si i-a amenintat pe angajati cu vibratorul iubitei sale, camuflat sa arate ca o arma. A luat banii si, in loc sa se ascunda, a iesit la o bere cu prietenii, asa ca a fost prins in scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu